Menu Close
Gesnet

Gesnet, General Estris de Neteja

Tot tipus de productes i maquinària de neteja per a indústria, hostaleria i col·lectivitats. Fregadores, rotatives, aspiradores, assecadors de mans, dispensadors de tovalloles de paper, contenidors, papereres d’interior i d’exterior.

Maquinària de Neteja

Maquinària de Neteja

Aspiradors. Injecció – Extracció
Complements

Complements

Papereres i Contenidors. Dosificadors de Sabó. Catifes. Eixugamans. Dispensadors. Pantalles Urinaris.
Productos Quimicos

Productes Químics

Decapants. Cristal·litzadors. Ceres. Desincrustants. Neteja de vaixelles. Netejadors Higienitzants. Higiene Personal. Productes Concentrats. Ambientadors.

Estris de Neteja

Mopes de Cotó i Sintètiques. Mopes de Microfibra. Motxos de Cotó i Sintètics. Complements de Fregat. Raspalls i Recollidors. Recollidors d’Aigua. Estris per a Vidres. Baietes i Fregalls. Carros.

Gesnet, General Estris de Neteja

A Gesnet General Estris de Neteja portem més de 25 anys oferint als nostres clients tot tipus de productes i maquinària de neteja per a indústria, hostaleria i col·lectivitats en general. Estem situats en C. Nou 113 de Figueres (Girona, Alt Empordà).

Li oferim tots els productes i estris per a la neteja professional i industrial que el seu negoci necessita. Productes químics; decapants, cristal·litzadors, ceres, desincrustants, desgreixadors, neteja de vaixelles, detergents netejadors, netejadors higienitzants, higiene personal, productes concentrats, automoció, productes especials, ambientadors. Útils de neteja; mopes de cotó i sintètiques, mopes de microfibra, fibres sintètiques, motxos i complements de fregat, recollidors d’aigua, estris per a vidres, raspalls i recollidors, carros. Complements; papereres i contenidors, dosificadors de sabó, catifes, eixugamans, dispensadors, pantalles urinaris. Maquinària; aspiradors, fregadores, rotatives ..

A Gesnet volem oferir-li un servei integral amb tot tipus de solucions de neteja professional amb productes, maquinària i complements que millor s’adaptin a les seves necessitats.