Menu Close

GESNET

Qui som?

A Gesnet General Estris de Neteja portem més de 25 anys oferint als nostres clients tot tipus de productes i maquinària de neteja per a indústria, hostaleria i col·lectivitats en general. Estem situats en C. Nou 113 de Figueres (Girona, Alt Empordà).

Li oferim tots els productes i estris per a la neteja professional i industrial que el seu negoci necessita. Productes químics; decapants, cristal·litzadors, ceres, desincrustants, desgreixadors, neteja de vaixelles, detergents netejadors, netejadors higienitzants, higiene personal, productes concentrats, automoció, productes especials, ambientadors. Útils de neteja; mopes de cotó i sintètiques, mopes de microfibra, fibres sintètiques, mochos i complements de fregat, ganduls de sòls, útils per a vidres, raspalls i recollidors, carros. Complements; papereres i contenidors, dosificadors de sabó, catifes, eixugamans, dispensadors, pantalles urinaris. Maquinària; aspiradors, fregadores, rotatives ..

A Gesnet volem oferir-li un servei integral amb tot tipus de solucions de neteja professional amb productes, maquinària i complements que millor s’adaptin a les seves necessitats.